سوالات دریافت ویزای دانشجویی کانادا

نکات  مهم برای متقاضیان ویزای دانشجویی که ممکن است برایتان سوال باشد.
 
  1. حداقل 6 ماه قبل از شروع ترم تقاضای ویزا کنیم.
  2. پرونده متقاضیان ساکن ایران در سفارت کانادا در آنکارا ترکیه بررسی می شود.
  3. برای ثبت اطلاعات بایومتریک (ثبت هویت شامل انگشت نگاری و عکس) باید به وک (شرکت طرف قرارداد سفارت) ترکیه مراجعه کنید.
  4. برای دریافت ویزای دانشجویی احتیاجی به رفتن به سفارت کانادا نیست چون مصاحبه ندارد، مگر آنکه تحت شرایط خاصی دعوت به مصاحبه شوید که به ندرت اتفاق می افتد.
  5. اگر نامه بانکی شما به ریال است، باید نرخ روز دلار کانادا در گواهی تمکن مالی قید شود.
  6. برای اثبات تمکن مالی می توان از مواردی چون حساب بانکی ،فیش حقوقی، اوراق قرضه، سهام، اسناد سرمایه گذاری قابل فروش، اوراق بهادار، استوک مارکت، مدارک ارزی و کلیه مواردی که قیمت مشخص و قابلیت تبدیل شدن به پول در لحظه را داشته باشد، می توان استفاده کرد.
  7. مقداری که سفارت به عنوان مینیمم تامین مالی اعلام کرده هزینه سالانه تحصیل در دانشگاه به علاوه یازده هزار برای استان کبک و ده هزار برای بقیه کانادا به اضافه چند هزار مخارج سفر و... اگر در نامه پذیرش مبالغ دیگری نوشته شده است همان مبالغ را بنویسید. اما تا جایی که برایتان مقدور است برای اثبات توانایی مالی و تای (وابستگی) مدرک ارائه دهید.
  8. بهتر است ساپورتر داخل ایران باشند اما اگر خارج از ایران کسی را به عنوان ساپورتر معرفی کنید، مشکلی ندارد. فقط توجه داشته باشید که بهتر است ساپورتر پدر و مادر باشند، اگر امکانش نبود خواهر و برادر، و باز اگر مقدور نبود،سایر اعضای خانواده..
  9. اسپانسر باید همراه با کارت ملی خود و شما ، به دفتر اسناد رسمی بروید و وکالت رسمی بدهند و تعهد محضری را در دارالترجمه، ترجمه رسمی کنید.
  10. تست پزشکی برای سفارت لازم نیست.
  11. ترجمه مدارک هویتی تا زمانی که تغییری در اصل مدرک ایجاد نشده، معتبر است. همچنین ترجمه مدارک تحصیلی ، اگر مشمول تغییرات تاثیرگذار در نظام آموزشی، دانشگاه و از این دست نشده باشند تا حدود 5 سال معتبر است. ترجمه مدارک ملکی بهتر است به روز باشد ترجیحا زیر 6 ماه. ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه نیز، 6 ماه اعتبار دارد.به طور کلی مدت اعتبار اسناد ترجمه شده را مرجع درخواست کننده می تواند تعیین کند، برای مدارکی که اعتبار آنها مشمول گذشت زمان می شود سفارت کانادا تا 6 ماه مشکلی ندارد.
  12. مترجم های رسمی ، مجوز رسمی از قوه قضائیه دارند و به جز در موارد خاص مهر دادگستری و وزارت خارجه ضرورتی ندارد.
  13. برای اثبات سابقه کار می توانید از سابقه بیمه یا گواهی رسمی سابقه کار ارائه دهید.
  14. سابقه ریجکتی از هیچ کشوری مشکلی ایجاد نمی کند.
  15. ویزای شنگن برای ویزای ویزیتوری تاثیر مثبت دارد اما برای ویزای تحصیلی چندان تاثیری ندارد.
  16. اخرین سوابق کاریتان را چه به صورت پاره وقت ، چه به صورت داوطلبانه و یا هر شکل دیگری ، ذکر کنید.
  17. بعد از سابمیت هیچ مدرکی را نمی توانید به پرونده اضافه کنید ، در صورتی که مدرک خیلی مهم بود، می توانید از طریق وب فرم آپلود کنید.
  18. اصل مدرک و ترجمه آن را اسکن می کنید. نیازی به اسکن کپی برابر اصل مدارک نیست.
  19. نامه بایومتریک گاهی با تاخیر ارسال می شود اگر بیشتر از 10 روز به طول انجامید از طریق وب فرم یا ایمیل از سفارت پیگیر شوید.
  20. بررسی پرونده از زمان سابمیت آغاز می شود. معمولا اکثر متقاضیان اسک می شوند ولی مواردی بوده که بدون اسک پاس شده اند. زمان اسک بستگی به تشخیص آفیسر دارد.
  21. اگر هنوز ویزا دریافت نکردید، و انقضای پاسپورت سر رسیده است می توانید بعد از بایومتریک پاسپورتتان را تعویض کنید و بعد از قبولی، برای پیکاپ، هردو پاسپورت قبلی و فعلی را برای سفارت ارسال کنید.اگر ویزا دارید، با پاسپورت جدید و قدیم به اداره مهاجرت می روید و درخواست تمدید ویزا می کنید.
  22. بهتر است برای پیکاپ ویزا همان جا که بایومتریک انجام دادید، همان مرکز وک کار الصاق ویزا به پاسپورت را انجام دهید. چرا که اگر به سایر وک ها مراجعه کنید و پاسپورت را تحویل دهید ، پروسه الصاق ویزا بسیار زمان بر خواهد شد.
  23. طبق نامه پاس ریکووست ،شما 30 روز برای پیکاپ ویزا مهلت دارید. که هر کسی با داشتن نامه پاس ریکووست، اصل پاسپورت و وکالت از شما می تواند پیکاپ را انجام دهد.
  24. از لحظه صدور ویزا تا زمان اعتبارش می توانید وارد کانادا شوید، ویزای تحصیلی مالتیپل است و امکان ورود و خروج چند باره را دارید.
  25.  از آنجاییکه هدف اصلی اکثر متقاضیان اخذ اقامت دائم است پس اهمیت مدارکی که تحت عنوان تای (وابستگی) ارائه می دهید بسیار حائز اهمیت است چرا که در پروسه ویزا، شما مدارک و مطالبی را به صورت Fact به سفارت ارائه می دهید که در اصطلاح حقوقی de jure و رسمی هستند و در آینده امکان پس گرفتن ادعاهای خود را ندارید.
  26. در هیچ کجای سفارت از وضعیت سربازی سوال نکرده است، در روند ویزا نباید اضافه کاری کرد ، تا به حال توضیح ندادن راجع به این مسئله ، مشکلی برای کسی ایجاد نکرده است. برخی از متقاضیان کارت پایان خدمتشان را در پرونده گذاشتند و بخاطر آن که مثلا در جای یا درجه و محل خدمت و وظایف خاصی داشته اند، اسک شده اند. البته همان طور که پیشتر گفتیم کیس هر فرد با فرد دیگر متفاوت است. 

⚜️شرکت Vie Belle از حساسیت بالای نوشتن استادی پلن و تهیه LEO باخبر است به همین جهت همواره تاکید دارد که همیشه با یک فرد آگاه به مسائل حقوقی مهاجرت مشورت کنید.
⚜️شرکت Vie Belle به شما یاری می رساند تا مدارک شما به قدری کامل و جامع باشد که بتوانیم آفیسر را قانع کنیم.
  • 25 مهر 1397
  • مدیر سایت
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020