اخذ ویزای کانادا برای همسر و فرزندان

کسانی که برای همسر یا فرزندان تقاضای ویزای همراه دارند :

  1. اگر به صورت اپن ورک باشد ، طول مدت ویزا به اندازه ویزای اپلیکنت اصلی خواهد بود. 
  2. مدت زمان ویزا برای ویزای ویزیتوری برای همسر شش ماه است.
  3. ولی آفیسر چون می داند همسر شما در کانادا دوباره این ویزا را تمدید می کند یا به ورک پرمیت تغییر وضعیت می دهد و از همان ابتدا می توان به اندازه مدت ویزای اپلیکیت اصلی زمان ویزا را صادر کند.
  4. اما اگر همان ویزای شش ماهه صادر شد ، جایی برای نگرانی نیست ، در کانادا با مراجعه به اداره مهاجرت می توانید، وضعیت ویزا را تغییر دهید یا تمدید کنید. در هر صورت زمانی که شما وارد کانادا شوید به راحتی امکان انواع تمدید و تغییر وضعیت بازه دارید.
 

مدارک لازم برای ویزای همراه :

  1. فرم Family Information برای همراه
  2. تصویر پاسپورت 
  3. عکس دیجیتال
  4. سند ازدواج
  5. مدارک مربوطه Letter of Explanation


برای اطلاع از هر سوالی می توانید با مشاوران مجرب ما در ارتباط باشید.
  • 25 مهر 1397
  • مدیر سایت
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020