ویزای سینگل کانادا

شرایط دریافت ویزای سینگل چیست؟

برای دیدار با اهداف ترانزیت، گردشگری، بازدید از خانواده ، تجارت، درمان و ... ویزای سینگل صادر می شود..با ویزای سینگل فقط یک بار میتوانید به کشور کانادا وارد شوید و این نوع ویزا  اصولا با اعتبار 6 ماهه برای افراد صادر می شود و در غیر این صورت تاریخی که فرد باید خاک کانادا را ترک کند در ویزا ذکر خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سینگل :


  • گذرنامه ای که برای حداقل 6 ماه معتبر است.
  • یک بلیط بازگشت تایید شده یا یک بلیط هوایی با ویزا برای مقصد بعدی، همراه با صندلی رزرو شده برای خروج.
  • فرم درخواست تکمیل شده با دو عکس
  • پرداخت هزینه ویزا، که با پول نقد قابل پرداخت نیست، فقط چک شرکتی یا پستی.



تصمیم گیری درمورد صدور و یا عدم صدور ویزای کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای کانادا است. 


شرکت Vie Belle با مشاورین مجرب و وکلای معتبر آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل، ابهام و یا استرس، از زمان ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری، مراجعه به VAC و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگی نماید.
  • 24 مهر 1397
  • مدیر سایت
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020