اولویت دعوتنامه استرالیا

اولویت در دریافت دعوتنامه به شرح زیر است :

  • متقاضیانی که از امتیاز بالاتری دارند. (بالاتر از حد نصاب )
  • متقاضیانی که با امتیاز برابر ،سطح زبان انگلیسی آنها بالاتر و نمره ی مدرک زبان آنها بیشتر است.
  • سایر متقاضیان که حداقل امتیاز (حد نصاب) را دارند.

بعد از اخذ دعوتنامه فرم های لازم تکمیل می شود و هزینه ی ویزا پرداخت می گردد ( در صورت تاهل هزینه ی ویزای همسر و فرزند) و بعداز پرداخت هزینه ی ویزا، شماره پرونده یا فایل نامبر صادر و پس از دریافت فایل نامبر باید منتظر بمانیم تا پرونده به آفیسر (افسر پرونده) داده شود .


در این مرحله آفیسر پرونده مدارک و فرم های تکمیلی و اطلاعات متعددی در رابطه با متقاضی و خانواده ی متقاضی می خواهد که باید تکمیل و برای وی ارسال شود مانند فرم 80 و فرم 1221 و ... در صورت نیاز و صلاحدید افسر پرونده در این مرحله، از محل کار متقاضی (محل کارهای ادعا شده در سوابق کاری ارائه شده ) استعلام به عمل می آید که صحت سابقه کار شما تایید شده و مورد قبول واقع شود. بعد از این مرحله پرونده وارد قسمت چک امنیتی (Security check) می شود که مرحله ی آخر کار است و در این مرحله پرونده از سازمان مهاجرت به سازمان های امنیتی مربوطه ارسال می شود و بعد از تایید شدن پرونده توسط سازمان های مربوطه ،افسر پرونده تست های پزشکی فرد و خانواده وی و همچنین گواهی عدم سو پیشینه را درخواست می کند که این مدارک باید برای آفیسر پرونده ارسال شود تا آفیسر نهایتا تصمیم خود را مبنی بر صدور یا عدم صدور ویزای اقامتی شما بگیرد. تقریبا در همین مقطع است که چنانچه متاهل باشید آیلتس همسر از ما درخواست می شود و باید ارائه شود.

عزیزانی که تمایل به سرمایه گذاری یا فعالیت تجاری در استرالیا را دارید ویزای سرمایه گذاری می تواند بهترین انتخاب باشد چرا که از بهترین و سریع ترین روش های مهاجرت است ولی از آنجا که از نظر اداری و حقوقی گرفتن ویزاهای تجاری به مراتب پیچیده هستند، توصیه می شود قبل از هرگونه اقدام با کارشناسان شرکت Vie Belle مشورت کنید.
  • 24 مهر 1397
  • مدیر سایت
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020