مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا اسکیل ورکر

در پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر یا تخصص کاری و قبل از هر اقدامی شما میبایست ارزشیابی مثبت مدرک تحصیلی خود را از سازمان مربوطه اخذ کرده باشید . در اداره مهاجرت استرالیا ابتدا باید مدرک تحصیلی و شغلی شما توسط سازمان مرتبط با رشته تحصیلی تان ارزشیابی شود که به این مرحله اسسمنت (Assessment) گفته میشود.
هر رشته تحصیلی سازمان ارزیابی کننده(اسسور) مربوط به خود را دارد و روند ارزیابی ، هزینه ، زمان لازم برای اخذ ارزشیابی در هر کدام از رشته های تحصیلی و شغلی بسته به سازمان ارزیابی کننده متفاوت است . یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا دریافت اسسمنت موفق(مثبت) در مورد تخصص متقاضی از سازمان های ارزیابی مربوطه جهت لاج پرونده مهاجرتی است .




متقاضیان مهاجرت از این روش که احتیاجی به داشتن کارفرما هم ندارد، میتوانند از طریق ویزای ۱۸۹ استرالیا، ویزای ۱۹۰ استرالیا یا ویزای ۴۸۹ استرالیا اقدام نمایند. این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود باشند.
 
  • ویزای ۱۸۹ : ویزای ۱۸۹ اقامت دائم استرالیا بوده و محدودیت محل زندگی نیز ندارد. حداقل ۶۰ امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ لازم می‌باشد . اگر رشته ی شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا STSOL است امتیاز خود را محاسبه کنید. 
  • ویزای ۱۹۰ : حداقل ۶۰ امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ لازم می‌باشد. در صورتی که ۵۵ امتیاز داشته باشید، ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی در ویزای ۱۹۰ به شما اعطا میکند. اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا STSOL یا MLTSSL است، امتیاز خود را برای این ویزا محاسبه کنید. 
  • ویزای ۴۸۹ : این ویزا برای متقاضیانی است که نتوانستند امتیاز لازم برای دو ویزای دیگر را کسب نمایند. در ویزای ۴۸۹، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می‌کند که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید ۲ سال در استان مشخص شده زندگی و ۱ سال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند.

هر ساله با معرفی لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا و اعلام سیستم امتیازدهی برای مهاجرت به استرالیا این امر مهم تحقق می یابد و بر اساس امتیازات هرچه امتیاز افراد بالاتر باشد، سرعت دریافت ویزا بالاتر می باشد.

نکته : کلیه مدارک برای ارسال به سازمان ارزیابی کننده باید ترجمه رسمی شده باشند (ترجمه با تایید دادگستری) . در صورت تمایل متقاضی ، شرکت viebelle  از طریق دارالترجمه های رسمی و مورد تایید دادگستری ، کار ترجمه مدارک و اخذ تاییده را انجام خواهد داد .


بعد از آماده شدن تمامی مدارک با فرمت های لازم ، فرم متقاضی ( Application Form ) برای سازمان ارزیابی کننده مربوطه تکمیل می شود و بعد از پرداخت هزینه ی ارزشیابی به سازمان و ضمیمه کردن کلیه ی مدارک ، پرونده ی متقاضی به سازمان ارزشیابی مربوطه ارسال می شود و باید منتظر جواب ارزشیابی باشیم این انتظار بسته به سازمان ارزیابی کننده معمولا بین 1 تا 6 ماه می باشد.

در صورت دریافت جواب مثبت از سازمان ارزیابی کننده آنگاه شما می توانید وارد پروسه ی مهاجرت شوید و برای لانج پرونده ی خود اقدام کنید .مدت زمان اعتبار مدرک اسسمنت (Assessment) بسته به سازمان صادر کننده و ارزیاب آن 2 تا 3 سال خواهد بود .

بعد از دریافت جواب مثبت ارزشیابی مدرک تحصیلی (Assessment) لیست مدارک پروسه ی بعدی به متقاضی ارائه می شود که در جواب ارزشیابی علاوه بر امتیاز مدرک تحصیلی ما از امتیاز سابقه کاری متقاضی آگاه می شویم زیرا گاهی بخشی از سابقه کار ارائه شده توسط متقاضی به دلایلی از سوی سازمان ارزیابی کننده رد شده و پذیرفته نمی شود. در این مرحله در صورت متاهل بودن و یا فرزند داشتن متقاضی باید مدارک همسر و فرزند هم که شامل مدارک شناسایی، تحصیلی و کاری می باشد، ترجمه ی رسمی شده و به پرونده ی متقاضی اضافه شود که ما می توانیم در صورت تمایل کار ترجمه ی مدارک شما را با دارالترجمه های معتبر و مورد تایید دادگستری انجام دهیم. بعد از تکمیل و ترجمه ی مدارک و ارائه ی مدرک آیلتس (چنانچه در مرحله ی اول آیلتس ارائه نشده باشد) پرونده ی مهاجرتی در سازمان EOI ثبت می شود که در صورت نیاز پرونده، هماهنگی های لازم با ایالت های استرالیا برای اخذ اسپانسر شیپ انجام می شود و بعد از حدود یک ماه دعوتنامه (Invitation) برای لاج پرونده در اداره ی مهاجرت برای شما می آید.


 
  • 24 مهر 1397
  • مدیر سایت
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020