اخذ ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا
به استثنای افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، همه افراد برای مسافرت به کانادا نیاز به مجوز ورود دارند. بیش از 35 میلیون بازدیدکننده سالیانه با ویزای توریستی وارد کانادا  می شوند. 

 ویزای توریستی single entry visa 


در حالت سینگل فقط یک بار میتوانید وارد کشور کانادا شوید که این نوع ویزا اصولا با اعتبار 6 ماهه برای افراد صادر می شود و تاریخی که فرد باید خاک کانادا را ترک کند در ویزا ذکر خواهد شد.
تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزای کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای کانادا است. شرکت Vie Belle با مشاورین مجرب و وکلای معتبر آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل، ابهام و یا استرس، از زمان  ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری، مراجعه به VAC و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگی نماید.

ویزای multiple entry visa


مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل کانادا :
  1. اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
  2. از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کند.
  3. در طول این مدت اگر قصد داشته باشید کانادا را برای زندگی انتخاب کنید می توانید به راحتی از تمام مزایا آن اطلاعات کسب کنید.
  4. صرفه جویی در زمان و هزینه برای کسانی که ویزای مالتی دارند.

چرا مدت زمان ویزای مالتیپل 5 سال است؟ 


اعتبار 5 ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی  تا 5 سال اعتبار دارند. مدت زمان این ویزا برای کشورهایی همچون هند و چین, مکزیک که دارای پاسپورتهایی با اعتبار 10 ساله هستند به مدت 10 سال می باشد.
لازم به ذکر است که سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزای توریستی کانادا ندارد.  لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد. در واقع اخذ ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به وکیلی مجرب و معتبر و امین نیاز خواهید داشت. که مشاوران شرکت Vie Belle همواره آماده ارائه خدمت به صورت مجازی و حضوری هستند.

 

چند نکته مهم در ارتباط با ویزای توریستی کانادا :

  • شما با گرفتن این ویزا اجازه ی کار در کانادا ندارید مگر این که در صورت پیدا کردن کار برای ویزای کار اقدام کنید.
  • با داشتن ویزای توریستی می توانید در دوره های تحصیلی کمتر از 6 ماه شرکت کنید و در صورت دریافت پذیرش از دانشگاه یا کالج نیز می توانید برای تحصیل اقدام کنید.
  • با داشتن ویزای توریستی شما اجازه ی خرید و اجاره ی خانه در کانادا را دارید.
  • برای تمدید این ویزا بعد از 5 سال اگر همه قوانین مهاجرتی نظیر مدت زمان حضور را رعایت کرده باشید، شانس شما برای دریافت ویزای ۵ ساله دوم زیاد است.
  •  همه افراد بالای ۱۴ سال باید برای اخذ این ویزا انگشت نگاری انجام دهند ولی برای دریافت ویزای توریستی نیازی به انجام مصاحبه نیست.
  • اگر تنها یک ماه از ویزای توریستی تون باقی مانده و می خواهید وارد کانادا شوید می توانید در فرودگاه "پرمیت" یا اجازه نامه ماندن در کانادا که اغلب 6 ماهه است (که ممکن است بنا به نظر افسر فرودگاه کمتر نیز بشود) دریافت کنید و در کانادا باشید و اگر فکر تمدید ویزا هستین باید از نو اقدام کنید.
  • برای ورود به کانادا حتی برای کودک 1 ماهه نیز باید اقدام به دریافت ویزا شود حتی اگر مادر ویزای توریستی یا تحصیلی داشته باشد . پس بهتر است اگر کودک وابسته به مادر دارید ، برای پدر درخواست ویزا نمایید.
  • ویزای توریستی کانادا، برای همراهان دانشجو که شش ماهه بوده و امکان درخواست همزمان با متقاضی اصلی (دانشجو) را دارد. به این نوع ویزا ( TRV ( Temporary Resident Visa   گفته میشود.

نکته مورد توجه این است که اگر یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل کانادا باشد، فرزندان متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارایه نامه قبولی ازمدارس را ندارند و میتوانند بدون آن درخواست ویزا کنند.

اگر با ویزای توریستی در کانادا باشید و مایل باشید که بیشتر از شش ماه در کانادا بمانید ، باید درخواست امتداد حضور Extension بدهید. این تقاضا به صورت آنلاین صورت می گیرد و باید پیش از تاریخ خروج شما باشد. نکته: در صورتی که اداره مهاجرت با درخواست شما موافقت کند، زمان جدیدی را برای حضور شما در خاک کانادا تعیین می کند.در صورتی که از تاریخ خروج شما بگذرد و فراموش کرده باشید که درخواست امتداد حضور بدهید، می توانید در فاصله ۹۰ روز از تاریخ مذکور درخواست Restoration of Status کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت مشاوره با ما تماس بگیرید.

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020