مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
این گروه ها می توانند از طریق روش خوداشتغالی فدرال Self-employed به کانادا مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به کانادا که کمتر به آن توجه می شود روش خوداشتغالی Self-employed Persons است. این روش در دو سطح فدرال و استانی وجود دارد.

مزایای این روش چیست؟

  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • امکان انتخاب استان محل زندگی
  •  عدم وجود محدودیت سنی
  •  کاهش طول مدت بررسی پرونده

شما  باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • تجربه ی فعالیت های فرهنگی یا ورزشی

به عنوان یک فرد خود اشتغال شما باید:

  • تجربه ی مرتبط و تمایل و توانایی خود اشتغالی در کانادا را داشته باشید.
  • معیارهای موردنیاز برای یک فرد خود اشتغال را دارا باشید.
  • شرایط موردنیاز پزشکی و امنیتی را داشته باشید.

تجربه ی شما در صورتی مرتبط محسوب می شود که:

  • در فعالیت های فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی شرکت کرده باشید.
  • در  فعالیت های فرهنگی یا ورزشی خود اشتغال باشید.

معیارهایی ارزیابی شما:

  • تجربه
  • تحصیلات
  • سن
  • تسلط زبانی
  • قابلیت تطابق
  • نیازمندی های پزشکی، امنیتی و غیره

تجربه ی مرتبط

تجربه ی مرتبط در یک فرد خود اشتغال به معنی حداقل داشتن 2 سال تجربه ی کاری است. این تجربه باید در بازه ی 5 ساله پیش از تصمیم گیری برای درخواست مهاجرت شروع و در روز  درخواست نامه  شما تمام شده باشد. این تجربه باید:

در فعالیت های فرهنگی:

  • 2 دوره ی یک ساله سابقه ی خود اشتغالی در فعالیت های فرهنگی باشد یا
  • 2 دوره ی یک ساله سابقه ی شرکت در یک فعالیت فرهنگی در سطح جهانی باشد یا
  • ترکیبی از یک سال با شرایط مورد 1 و یک سال با شرایط مورد 2 بالا باشد.

در فعالیت های ورزشی:

  • 2 دوره ی یک ساله تجربه  خوداشتغالی در عرصه های ورزشی داشته باشد یا
  • 2 دوره ی یک ساله تجربه شرکت در فعالیت های ورزشی در سطح جهانی داشته باشد یا
  • ترکیبی از یک سال تجربه با شرایط مورد 1 و یک سال تجربه با شرایط مورد 2 باشد.

فعالیت های خاص اقتصادی در یک فرد خود اشتغال به معنی:

  • فعالیت های فرهنگی
  • ورزشی

مدارک لازم برای برنامه خود اشتغالی

  1. مهمترین بخش در برنامه خود اشتغالی ارائه مدرک مستند که سابقه کاری مرتبط حداقل 2 سال طی 5 سال گذشته قبل از اقدام برای کانادا، در زمینه هنر یا ورزش الزامی است. لازم نیست که در حال حاضر نیز به عنوان خود-اشتغال مشغول به کار باشید. برای اینکار باید طرح توجیهی (بیزینس پلن) یا Business Plan قوی را ارائه دهید.توجه داشته باشید که به هیچ عنوان مدارک سابقه کار ساختگی برای اداره مهاجرت ارسال نکنید. بیزینس پلن نیازمند دانش مربوط به کانادا و اطلاع از بازار و کسب و کار این رشته در کانادا است. هر اشتباه کوچک ممکن است نتوانید تا چند سال اقدام به مهاجرت نماییدو به مدت 5 سال به کانادا ممنوع الورود شوید.شرکت Vie Belle همواره می کوشد با توجه به شرایط شما بهترین بیزینس پلن، را به صورت صادقانه ارائه دهد و چنانچه شما از شرایط مطلوبی برخوردار نباشید شما را به راهی که می تواند به هدفتان نزدیک کند راهنمایی می کند و در طول انجام پروژه کنار شما خواهد بود.
  2. .اثبات درآمد شما از تخصص خوداشتغالی خود، به گونه ای که در آن دو سال اشتغال قادر باشید زندگی خود و خانواده تان را تأمین کنید و یا شما در طول سابقه فرهنگی، هنری یا ورزشی در سطح برجسته جهانی فعالیت داشته اید.میزان سرمایه برای برنامه خود اشتغالی تعریف نشده اما هر چه نشان دهید منابع مالی شما غنی تر باشد، مسلما نشان میدهد شما شخص موفقتری در زمینه ی فعالیت و تخصصتان هستید. البته تا حد زیادی بستگی به تخصص شما در کار هنری یا ورزشی دارد که در آن زمینه برای برنامه خوداشتغالی اقدام کردید.برای طرح خود اشتغالی در کانادا باید  سرمایه کافی جهت مخارج خودتان و خانوادتان را حداقل به مدت 6 ماه در نظر داشته باشید.توصیه شرکت Vie Belle همیشه این است که شرح کاملی از طرح و برنامه خود اشتغالی، خود در کانادا تهیه کنید با اینکه بسیاری معتقد هستند نیازی به ارائه طرح توجیحی نیست اما شرکت Vie Belle میداند که افسر ممکن است از متقاضی درخواست کند که مدارک، شواهد و توضیحاتی ارائه دهد که تحقیقات لازم را در مورد بازار کار کانادا انجام داده باشد و یک برنامه واقع بینانه را در این ارتباط در نظر گرفته باشد، که دور از انتظار هم نیست.
  3. .شما نشان می دهید که می خواهید و می توانید بعد از ورود به کانادا فعالیت خوداشتغالی خود را ادامه دهید (دولت کانادا امیدوار است شما به تخصص خود در آنجا بپردازید ولی عملا بعد از ورود تعهدی به این کار ندارید)


طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020