اقامت کانادا با عنوان نیروی متخصص

اقامت کانادا با عنوان نیروی متخصص
متخصصان خارجی و حرفه ای ها به شدت در کانادا مورد نیاز هستند و یکی از اهداف اصلی مهاجرت به کانادا پذیرش افراد ماهر جدیدی است که در رشد اقتصادی کانادا مشارکت خواهند داشت. کارگران ماهری که در کانادا بر دائم مستقر می شوند از ارزش خاصی برای اقتصاد کانادا و قدرت نیروی کار برخوردار می باشند.متقاضیان موفق برنامه ی مهاجرت از طریق تخصص کاری یک ویزای مهاجرت شهروند موقت دریافت خواهند کرد که به متقاضی اجازه می دهد با خانواده اش به کانادا مهاجرت کند.

برنامه و شرایط  مهاجرت به کانادا 2018

کشور کانادا پذیرای تعداد افزایش یافته ای از مهاجران از طریق برنامه های نیروی کار متخصص خواهد بود.
  • نیروی کار متخصص فدرال: این برنامه برای افرادی است که سابقه ی کاری خاص دارند و می توانند در هر استان یا هر قلمرویی خارج از استان کبک مستقر شوند.
  • نیروی کار متخصص کبک: متقاضیانی که برنامه ی مهاجرت به استان کبک را دارند در صورت واجد شرایط بودن می توانند تقاضای خود را از طریق این برنامه به ثبت برسانند.
  • برنامه های نمایندگی استانی(پی.اِن.پی): بیشتر استان ها و قلمرو ها  برنامه های نیروی کاری متخصص خود را برای کسانی که تمایل به زندگی و کار در قلمرو و استان مشخصشان دارند ساخته اند. این ها برنامه های سریع مهاجرت کانادایی هستند که اجازه ی دریافت مدرک نامزد استانی را به متقاضیان می دهد. در اکثر موارد یک مدرک نامزدی به متقاضیان این اجازه را می دهد که سریع تر از دیگر برنامه های مهاجرت کانادایی مهاجرت کنند.

حداقل تجربه مورد نیاز برای نیروی متخصص

سابقه ی کاری شما باید به این شرح باشد:
  • حداقل یک سال  تمام وقت یا برابر همین ساعات پاره وقت
  • کار در ازای پول 
  • در همان کار ثابت
  • در طول 10 سال گذشته و
  • در نوع مهارت 0 یا سطوح مهارت آ و ب طبقه مندی شغلی ملی (اِن.اُ.سی) سال 2011

مهارت زبانی جهت مهاجرت به کانادا

شما باید: سطح حداقل زبان کانادایی بنچمارک را دارا باشید (سی.اِل.بی) 7  و امتحان زبان تایید شده توسط شهروندی و مهاجرت کانادا (سی.آی.سی) بدهید که نشان بدهد سطح مورد نظر صحبت کردن شنیدن خواندن و نوشتن را دارا می باشیدو  با لحاظ کردن نتایج امتحانات در هنگام تکمیل ورودی اکسپرس نشان بدهید که نیازهای مورد نظر در زبان های انگلیسی و فرانسوی را دارا می باشید. در روزی که تقاضای اقامت دائم می کنید نباید از تاریخ نتایج آزمون شما بیشتر از 2 سال گذشته باشد.

شرایط مدارک تحصیلی مهاجرت به کانادا

شما باید الزامات زیر را دارا باشید:مدرک دبیرستان و یا پیش دانشگاهی کانادا. دیپلم و یا مدرک یا یک گواهی نامه تکمیل شده ی خارجی و یک گزارش گواهی نامه ی ارزیابی تحصیلی (ای.سی.اِی) از آژانس مورد تایید سی.آی.سی ، گزارش باید نشان دهنده ی این باشد که تحصیلات خارجی شما برابر دبیرستان و یا پیش دانشگاهی یا دیپلم و یا مدرک تکمیل شده در کشور کانادا است. البته این مورد مربوط به افرادی که قصد تحصیل در کانادا را دارند متفاوت است.

اثبات نقدینگی و تمکن مالی

شما باید نشان بدهید که به اندازه ی کافی پول برای حمایت از خود و خانواده تان پس از رسیدن به کانادا  دارید. مگر اینکه شما:در حال حاضر به طور قانونی توانایی کار در کانادا را داشته باشید و یک پیشنهاد کاری معتبر از یک کارمند در کانادا داشته باشید

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020