اخذ اقامت کشور بلغارستان

اخذ اقامت کشور بلغارستان
کشور بلغارستان کشوری است در جنوب شرقی قاره اروپا که پایتخت آن شهر صوفیه است.
از مهمترین شهرهای بلغارستان می توان به وارنا، پلوودیف، بورگاس و روسه اشاره کرد.
زبان رسمی این کشور بلغاری(هندی، اروپایی، مقدونی) است.
واحد پول بلغارستان لف و استونیکی است.
بلغارستان از سال 2004 عضو سازمان پیمان آتلانتیک (ناتو) است.
بلغارستان به صورت رسمی کشوری سکولار است.( سکولار به معنی جدایی دین از سیاست است)
دین مردم بلغارستان مسیحیت ارتدکس و حدود 10% مردم نیز مسلمان هستند.
از لحاظ جغرافیایی کشور بلغارستان از شمال با کشور رومانی، از غرب با صربستان و مقدونیه و از جنوب با کشور ترکیه و یونان مرز دارد.
در شرق این کشور دریای سیاه قراردارد.
شمال بلغارستان تابستان های گرم و زمستان های سرد دارد. جنوب شرق آب و هوای مدیترانه ای دارد.
بیشتر مناطق بلغارستان دارای آب و هوای سرد و کوهستانی است و نواحی ساحلی دریای سیاه آب و هوای معتدل و مرطوب دارد.
بلغارستان عضو سازمان ملل متحد و کنفرانس امنیت و همکاری اروپا و شورای اروپا است و پیش بینی می شود تا اوایل سال 2019 عضوحوزه ی شنگن شود.
اخذ اقامت کشور بلغارستان از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است
این روش مناسب کسانی که در ایران دارای شرکت و سهام دار شرکت خودشان هستند. تمام اعضای هیئت مدیره تا 5 نفر به همراه خانواده هایشان امکان گرفتن اقامت را دارند. چنانچه شرکتی دارای چندین سهام دار باشد و همه ی آنها نیاز به اقامت نداشته باشند، سایر سهام داران می بایست به کنسول بروند و تعهد نامه ای مبنی بر رضایتمندیشان از حضور فرد یا افراد متقاضی برای راه اندازی شرکتشان را امضاء کنند.
فرد متقاضی بعد از راه اندازی شرکت و اخذ اقامت یک ساله میتواند برای حداکثر 5 نفر به عنوان نیروی کار اقدام به گرفتن اقامت دائم کند.
  فرد متقاضی جهت وکالت می تواند به دفتر وی بل در تهران مراجعه کرده و یا به بلغارستان سفر کرده و طی ملاقاتی با وکیل مربوطه به ایشان وکالت بدهد.
ظرف مدت 45 الی 50 روز ویزایی با عنوان ویزای D   برای شما صادر می شود. 
این اقامت دائم 5 ساله هر یک سال یکبار باید تمدید شود. برای تبدیل این اقامت 5 ساله به اقامت دائم متقاضی باید طی مدت  5سال 2.5 سال در بلغارستان زندگی کند و یا هر ساله 6ماه و 1 روز را در بلغارستان سپری کند یا در زمان بالای 5 سال 2.5 سال خود را در خاک این کشور بگذراند.
شرکتی که متقاضی در بلغارستان راه اندازی می کند حق هیچ گونه فعالیتی ندارد. شرکت تنها می تواند در زمینه تبلیغات کار کند و بعد از دریافت اقامت یکساله می تواند اقدام به ثبت شرکت و فعالیت مربوطه خود را ادامه دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید باما تماس بگیرید.
 
 
 

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020