ویزای هنرمندان و ورزشکاران

ویزای هنرمندان و ورزشکاران
 شرایط ویزای کانادا برای هنرمندان و ورزشکاران  از طریق برنامه خود اشتغالی فدرال Self-employed Persons

 خود اشتغال کیست؟

بر اساس قوانین مهاجرت کانادا  خود اشتغال به فردی اطلاق می‌شود که حداقل  طی ۵ سال پیش از ارائه مدارک درخواست اقامت به اداره مهاجرت کانادا، شرط ذیل را دارا بوده‌ باشد:
  • حداقل دو سال کامل سابقه خوداشتغالی در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و یا ورزشی 

مثال هایی از افراد خوداشتغال در کانادا

کتابدار، روزنامه نگار، عکاس، تصویربرادر،طراح داخلی، معمار، گرافیست،طراح لباس، کارگردان، بازیگر و ورزشکار،داور و ...

نحوه امتیاز بندی برای ویزای هنرمندان کانادا
همانطور که اشاره شد یکی از شروط قرار گرفتن در فهرست واجدین شرایط درخواست ویزای هنرمندان کانادا کسب حداقل ۳۵ امتیاز است. نحوه امتیاز بندی مشاغل برای ویزای هنرمندان کانادا به شرح زیر است:
  • سابقه کار تا ۳۵ امتیاز
  • تحصیلات تا ۲۵ امتیاز
  • آشنایی به زبان انگلیسی یا فرانسه تا ۲۴ امتیاز
  • سازگاری و انطباق‌پذیری با محیط تا ۶ امتیاز

شرایط اخذ ویزای هنرمندان کانادا

افراد خوداشتغال می‌بایست برای دریافت ویزای کانادا دارای سه شرط باشند. شرایط دریافت ویزای هنرمندان کانادا را در ذیل بر اساس اولویت مشاهده می‌کنید:
  • اثبات فعالیت خوداشتغال طی دو سال گذشته و اینکه بعد از دریافت ویزا به فعالیت خود به صورت خود اشتغال ادامه خواهند داد
  • کسب حداقل ۳۵ امتیاز
  • ممنوع الورود نبودن به کانادا

پس از ورود به کانادا

این افراد هیچ تعهدی به دولت کانادا ندارند. به عبارت دیگر بعد از ورود به کانادا عملا می توانند دست به کار دیگری بزنند چرا که برای حفظ اقامت خود تعهدی نداده اند.
 

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020