راه های اخذ اقامت بلند مدت آذربایجان

راه های اخذ اقامت بلند مدت آذربایجان
اخذ اقامت بلند مدت کشور آذربایجان از 3 طریق صورت می گیرد و در هر یک از این برنامه ها به شما ظرف مدت 5 سال اقامت یک ساله داده میشود، بعد از گذشت 5 سال شما میتوانید اقامت دائم بگیرید.

خرید ملک

اولین روش اخذ اقامت کشور آذربایجان از طریق خرید ملک است، ملک شما باید ارزشی به میزان 100 هزار منات آذربایجان داشته باشد.
و همان طور که گفته شد بعد ازگذشت 5 سال از خرید ملک ،شما میتوانید  از این طریق اقامت دائم بگیرید. در صورت متاهل بودن این اقامت دائم برای شما ، همسرتان و فرزندان زیر 21 سالتان امکان پذیر است.

سرمایه گذاری مستقیم

در این روش ابتدا شما باید مبلغی حدود 100 هزار منات آذربایجان را به حساب بانکی در آذربایجان واریز کرده و این حساب را به مدت   5 سال نگه دارید. بعد از گذشت 5 سال امکان گرفتن اقامت دائم برایتان میسر است.

ثبت شرکت

هزینه های ثبت شرکت در کشور آذربایجان با توجه به منطقه و بزرگی شرکت متفاوت است. برای ثبت شرکت شما متعهد به استخدام فردی آذری زبان و پرداخت مالیات خواهید بود.و شرکت شما باید به مدت 5سال به فعالیت ادامه دهد . بعد از گذشت این مدت موفق به اخذ اقامت دائم میشوید.

ویزای کار

با گرفتن پیشنهاد شغلی از یکی از شرکت های کشور آذربایجان برای شما مجوز کار یک ساله دریافت میکنیم.
روش های فوق روش هایی هستن که جزو قوانین کشور آذربایجان محسوب می شوند. اما روش دیگری نیز برای اقامت دائم وجود دارد با عنوان سرمایه گذاری غیر مستقیم:
در این روش شما باید به یکی از شرکت های سرمایه گذاری شده مبلغ 40 هزار منات را پرداخت کنید. این پروسه باید به صورت قرارداد در دفترخانه ی رسمی ثبت شود. این مبلغ بعد از 1سال به شما برگردانده شده و یا میتوانید این قرارداد را تمدید کنید . طی این یک سال شما هرماه مبلغ 1500 منات را به عنوان سود دریافت می کنید. همانند دیگر روش های اقامت بعد از گذشت 5 سال میتوانید اقامت دائم بگیرید.
5 سال اقامت موقت متقاضی میتواند به صورت ترکیبی از موارد فوق باشد و ملزم به تمدید ویزا در یک روش نیست.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب وی بل همه روزه پاسخ گوی شما هستند.
 

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020