ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان
برای شهروندان خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند دونوع ویزای ورود آذربایجان و ترانزیت آذربایجان صادر می‌گردد. شرایط صدور هر کدام از ویزاهای آذربایجان به شرح ذیل است:
  • ویزای ورود : مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج نود روز از تاریخ صدورمی‌باشد.
  • ویزای ورود عادی (یک بار ورود): صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به خاک کشور جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.
  • ویزای با ورود نامحدود : مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا دو سال تعیین می‌گردد. دارندگان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار این ویزا  به قلمرو جمهوری آذربایجان بدون محدودیت دفعات ورود و خروج داشته باشند.
  • ویزای ترانزیت یک و یا دو بار اجازه ورود به آذربایجان : برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند، این نوع ویزا صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای ترانزیت یا ویزای عبوری از تاریخ صدور در نهایت تا سی روز و مدت نهایی اقامت در کشور حداکثر تا پنج روز تعیین می‌شود. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر تعیین خواهد شد.
انوع ویزا ی عادی :
  • تجارت
  • علمی و آموزشی
  • اشتغال
  • گردشگری
  • فرهنگ و ورزش
  • اهداف انسان‌دوستانه
  • دیدار با بستگان
  • درمان

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای آذربایجان

 ارائه مدارک زیر برای دریافت روادید سفر الزامی است:
  1. فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی
  2.  اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).
  3. دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید
  4. کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)
  5. فیش واریزی هزینه صدور ویزا
  6. فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).
  7. صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه صدور ویزا توسط سفارت آذربایجان

  •  ویزای ترانزیت آذربایجان و ویزای یک بار ورود  –20 دلار
  • ویزای با دفعات ورود نا محدود – 350 دلار

ویزای الکترونیکی آذربایجان ( آسان ویزا آذربایجان )

دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری (لیبل)، از دهم ژانویه سال ۲۰۱۷ اقدام به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است. در این رابطه، جمهوری اسلامی ایران نیز در فهرست کشورهایی قرار دارد که به اتباع آن‌ها ویزای الکترونیکی داده می‌شود. برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۴ دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می‌شود و تا مدت ۹۰ روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی‌توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.
 

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020