ویزای کار تایلند

ویزای کار تایلند

یکی از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت تایلند میباشد چرا که این کشور با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و آب و هوای مطلوب جهت زندگی و کار محل مناسبی می باشد . هزینه ها در این کشور پائین بوده و امکان کار بسیار بالائی را دارد چرا که به لحاظ حجم بالای توریسم میزان حجم جابجایی پول بسیار بالاست و موقعیت های مناسب کاری نیز دارد اقامت در تایلند به صورت طولانی از طرق مختلفی امکانپذیر می باشد از جمله : اقامت تحصیلی ، اقامت کاری ، اقامت ازدواج و اقامت از طریق ثبت شرکت یا خرید ملک .

انواع ویزا تایلند :

  1.  ویزا توریستی تایلند

    این نوع ویزا با حداکثر مدت اقامت 2 ماه و از طریق ارائه مدارک به سفارت تایلند در ایران صادر می گردد و در حال حاضر رایگان است

  2.  ویزا و اقامت کاری تایلند

    در صورت ارائه دعوت نامه کاری از شرکت ثبت شده در تایلند بهمراه برگه های ثبت شرکت مربوطه و پردلخت هزینه ویزا می توانید ویزا کاری 3 ماهه دریافت کنید . تمدید این ویزا تا حداکثر مدت 1 سال و از طریق مراجعه به اداره مهاجرت و ارائه مدارک کامل مالیاتی و شرکتی از شرکتی که در آن کار می کنید می باشد.

  3.  ویزا و اقامت از طریق ازدواج تایلند

    ازدواج با فرد تایلندی بطور رسمی می تواند ویزای ازدواج را برای شما ایجاد نماید اما این ویزا بهیچ عنوان مجوز کار برای شما محسوب نمی گردد و همچننان بعنوان فرد خارجی برای کار کردن باید ورک پرمیت یا اجازه کار داشته باشید و شرایط آن برای افراد مجرد یا ازدواج کرده با فرد تایلندی هیچ تفاوتی ندارد . در ضمن ویزای ازدواج هم حداکثر 1 ساله بوده و همه ساله باید تمدید گردد .

  4.  ویزا و اقامت تحصیلی تایلند

    این کشور دارای دانشگاه های معتبر با رنکینگ جهانی بالا می باشد که در صورت ثبت نام در آنها می توانید ویزا تحصیلی در یافت نمایید که در ابتدا 3 ماهه بوده و سپس بصورت سالیانه تمدید می گردد .

  5.  ویزا و اقامت تایلند از طریق خرید ملک

    طبق قوانین تایلند ، اتباع خارجی حق خرید زمین را در تایلند نداردند اما می توانند با خرید ملک ، آپارتمان یا سرقفلی مغازه برای خود اقامت سالیانه ایجاد نمایند که البته خرید ملک بتنهایی باعث ایجاد حق کار برای شما نمی گردد

  6.  اقامت تایلند از طریق ثبت شرکت

    ثبت شرکت در تایلند ملزم طی مراحل خاصی می باشد که بهتر است از طریق وکیل و افراد مجرب انجام گردد . برای ثبت شرکت در تایلند شما نیازمند داشتن حداقل 2 شریک تایلندی هستید که 51% سهامدار شرکت شما باشند و بازای هر 1 نفر خارجی باید 4 نفر کارمند تایلندی در شرکت شما مشغول به کار باشند و بازای هر کارکمند خارجی باید 2 میلیون بات تایلند به سرمایه شرکت شما اضافه گردد .

  • 13 آبان 1397
  • مدیر سایت

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020