مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی
یکی از زیر گروه های اقامت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ ، ویزای کارآفرینی استرالیا می باشد که این روش نسبت به بقیه از محبوبیت بالایی بین ایرانیان برخوردار است، برای اخذ این ویزا شما باید شرایط زیر را داشته باشد:
  • سن شما باید کمتر از 55 سال باشد  قابل ذکر است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی شرط سنی‌را برای افراد ۵۵ به بالا نیز قبول می‌کنند.
  • شما باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و شما باید ۶۵ امتیاز کسب کنید.
  • گردش مالی بایستی حداقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، اگر با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارید، می‌توانید گردش مالی را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان دهید.
  • حداقل سرمایه باید ۸۰۰ هزار دلار باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه.
  •  امتیاز بندی در این بخش با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.
  • در مورد ویزای کارآفرینی استرالیا بر خلاف ویزای مهارتی، داشتن نمره زبان شرط نیست هر چند داشتن نمره زبان شما هم میتواند امتیازتان  را بالا ببرد.
  • 25 مهر 1397
  • مدیر سایت

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020