مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
کسانی که تمایل به سرمایه گذاری یا فعالیت تجاری در استرالیا را دارید ویزای سرمایه گذاری می تواند بهترین انتخاب باشد چرا که از بهترین و سریع ترین روش های مهاجرت است ولی از آنجا که از  نظر اداری و حقوقی گرفتن ویزاهای تجاری به مراتب پیچیده هستند، توصیه می شود قبل از هرگونه اقدام با کارشناسان شرکت Vie Belle مشورت کنید.

یکی از بهترین روش های مهاجرت به استرالیا که پیش رو دارید اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم) است که از  دلایل انتخاب این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید.
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در  استرالیا داده میشود.
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.

به دنبال اخذ این نوع ویزا هستید میتوانید برای اقامت دایم خود با داشتن 5 شرط زیر لازم اقدام نماید:

  1. حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  2. حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی BAS  برای کل ۲۴ ماه
  3. اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  4. اثبات مالکیت بیزینس
  5. داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا

 

اگر زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی باشید لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری شما  گذشته باشد و  حداقل ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشید.

و همچنین اگر زیرگروه سرمایه گذاری ویژه باشید باید حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه شما  گذشته باشد و در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در استرالیا حضور داشته و همسرتون نیزحداقل ۱۸۰ روز در استرالیا بوده باشند.
  • 25 مهر 1397
  • مدیر سایت

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020