ثبت شرکت در تایلند

ثبت شرکت در تایلند

یکی از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت تایلند می باشد چرا که این کشور با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و آب و هوای مطلوب جهت زندگی و کار محل مناسبی می باشد . هزینه ها در این کشور پایین بوده و امکان کار بسیار بالایی را دارد چرا که به لحاظ حجم بالای توریست میزان حجم جابجایی پول بسیار بالاست و موقعیت های مناسب کاری نیز دارد اقامت در تایلند به صورت طولانی از راه های مختلفی امکان پذیر می باشد از جمله : اقامت تحصیلی ، اقامت کاری ، اقامت ازدواج و اقامت از طریق ثبت شرکت یا خرید ملک .

انواع ویزا تایلند :

  1.  ویزا توریستی تایلند

    این نوع ویزا با حداکثر مدت اقامت 2 ماه و از طریق ارائه مدارک به سفارت تایلند در ایران صادر می گردد و در حال حاضر رایگان است.

  2. . ویزا و اقامت کاری تایلند

    در صورت ارائه دعوت نامه کاری از شرکت ثبت شده در تایلند به همراه برگه های ثبت شرکت مربوطه و پرداخت هزینه ویزا می توانید ویزا کاری 3 ماهه دریافت کنید . تمدید این ویزا تا حداکثر مدت 1 سال و از طریق مراجعه به اداره مهاجرت و ارائه مدارک کامل مالیاتی و شرکتی از شرکتی که در آن کار می کنید می باشد.

  3.  ویزا و اقامت از طریق ازدواج تایلند

    ازدواج با فرد تایلندی به طور رسمی می تواند ویزای ازدواج را برای شما ایجاد نماید اما این ویزا به هیچ عنوان مجوز کار برای شما محسوب نمی گردد و همچنان به عنوان فرد خارجی برای کار کردن باید ورک پرمیت یا اجازه کار داشته باشید و شرایط آن برای افراد مجرد یا ازدواج کرده با فرد تایلندی هیچ تفاوتی ندارد . در ضمن ویزای ازدواج هم حداکثر 1 ساله بوده و همه ساله باید تمدید گردد .

  4.  ویزا و اقامت تحصیلی تایلند

    این کشور دارای دانشگاه های معتبر با رنکینگ جهانی بالا می باشد که در صورت ثبت نام در آن ها می توانید ویزا تحصیلی در یافت نمایید که در ابتدا 3 ماهه بوده و سپس به صورت سالیانه تمدید می گردد .

  5.  ویزا و اقامت تایلند از طریق خرید ملک

    طبق قوانین تایلند ، اتباع خارجی حق خرید زمین را در تایلند ندارند اما می توانند با خرید ملک ، آپارتمان یا سرقفلی مغازه برای خود اقامت سالیانه ایجاد نمایند که البته خرید ملک به تنهایی باعث ایجاد حق کار برای شما نمی گردد.

  6.  اقامت تایلند از طریق ثبت شرکت

    ثبت شرکت در تایلند ملزم طی مراحل خاصی می باشد که بهتر است از طریق وکیل و افراد مجرب انجام گردد . برای ثبت شرکت در تایلند شما نیازمند داشتن حداقل 2 شریک تایلندی هستید که 51% سهام دار شرکت شما باشند و به ازای هر 1 نفر خارجی باید 4 نفر کارمند تایلندی در شرکت شما مشغول به کار باشند و به ازای هر کارمند خارجی باید 2 میلیون بات تایلند به سرمایه شرکت شما اضافه گردد .

  • 13 آبان 1397
  • مدیر سایت

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020